Groepsgeldslag

Wijnverkoop

Beste ouders en vrienden,

Ook dit jaar gaan de givers graag op buitenlands kamp, en daarom staan we weer paraat om lekkere wijn te verkopen. De opbrengst hiervan gaat volledig naar ons kamp. De wijnslag gaat door op 10-11 en 17-18 november Ons assortiment is zeer gevarieerd en kwaliteitsvol. Het aanbod vindt U hieronder terug. Met de feestdagen in het verschiet kan U bij ons de geschikte wijn vinden voor bij het diner, of het ideale Kerst- of Nieuwjaarscadeau!

Bestel de wijn via het bestelformulier.

Op zaterdag 17 november is het onze pastaslag en ook daar kan u wijn kopen en proeven ten voordelen van onze givers. Dit alles gaat door in de zaal onder de Xaveriuskerk aan de Collegelaan.

Hopelijk steunt u ons kamp, en mogen we iedereen verwachten op zaterdag 18 november!
Bedankt,
De givers en giverleiding

Pastaslag

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Alsook op zaterdag 17 november ontvangen wij u graag weer voor onze jaarlijkse pastaslag en wijnproefavond.
De leiding voorziet weer overheerlijke pasta's en een uitgebreid dessertenbuffet. Tijdens en na het eten kan u weer genieten van een selectie wijnen aangeboden door onze givers die hiermee werken aan de weg richting hun buitenlands kamp. Wij hopen jullie op zaterdag 17 november weer in grote getale te mogen verwelkomen om er samen een gezellige avond van te maken. De pastaslag gaat door in de zaal onder de Xaveriuskerk aan de Collegelaan (ingang langs de scoutslokalen).
 
Vriendelijke groetjes en ne stevige linker!
 
De leidingsploeg, groepsleidingsploeg en onze givers.

Inschrijven kan online via deze link

Betalen kan door het bedrag cash of met de Bancontact-app te betalen op de dag zelf. Aan de inkom bevindt zich een tafel waar u uw bonnetjes kan afhalen en afrekenen.

Wij hopen alvast dat u komt! Tot dan!
De leidingsploeg en de givers