Nieuwjaarsontbijt

Beste ouders, leden, oud-leden en sympathisanten,


Het nieuwe jaar nadert met rasse schreden. Tijd om terug te blikken op wat geweest is en vooral te klinken op wat gaat komen in 2020. Ook ouderpatrouille OPBaloe van Scouts Xaverius-Sint-Rita wil haar Nieuwjaarswensen met jullie delen tijdens het fantastisch Nieuwsjaarsontbijt op zondag 12 januari 2020 vanaf 09u00 tot 11u00 in de zaal onder de Xaveriuskerk (= de grote refter van het Xaveriuscollege). Het is dus de ideale gelegenheid om nog eens de voetjes onder de tafel te steken en samen met jouw kinderen, familie, vrienden te genieten van een lekker ontbijt – zonder voorbereiding en zonder afwas.

We hebben de formule én de heel democratische prijs van de vorige jaren behouden. Let wel: vooraf inschrijven is verplicht. Enne, als je op speciaal dieet bent, mail ons dan even.

Belangrijk: indien jouw kinderen alleen komen moeten ze zich ook op voorhand inschrijven. Ontbijt is van 09u tot 11u, en tussen 11u en 12u organiseert de leiding een groepsspel.
Wanneer? Op zondag 12 januari 2020, vanaf 09u00 tot 11u00.
Waar? Zaal onder de kerk (= de refter van het Xaveriuscollege, aka de ZOK).
Ingang? De gebruikelijke ingang, langs de scoutslokalen en de speelplaats.
Wat krijg je? 1 glaasje fruitsap, cornflakes, 1 koffiekoek, 2 pistolets, 1 sneetje beleg, choco of confituur, én uiteraard vers gebakken spek met eieren. Drank is naar believen: koffie, thee, melk of warme chocomelk.

Prijs? Leden, leiding, oud-leiding: 4€ p/p. Niet-leden (ouders, vrienden, …): 5€ p/p.

Hoe betalen? Gelieve het totaal over te schrijven op rekening BE92-0017-9717-9523 (begunstigde: vzw OPBaloe) met vermelding van naam + aantal leden en aantal niet-leden.

Hoe Inschrijven? Simpel: copy/paste onderstaande tekst, vul aan waar er vraagtekens staan, en mail dit voor vrijdag 10 januari 2020 naar opbaloe@gmail.com

Naam en voornaam van het scoutslid : ? ?
Persoon die de betaling zal doen : ? ?

Schrijft zich in voor het Nieuwjaarsontbijt van de scouts, op zondag 12 januari 2020:
voor ? scoutslid/leden aan 4 € p/p = totaal ? €
voor ? niet-leden aan 5 € p/p = totaal ? €
Het totaalbedrag dat overgeschreven wordt naar BE92-0017-9717-9523 is dus: ? ?


Hopelijk zien we jullie allemaal op 12 januari om het nieuwe jaar mee in te zetten!!