Overgang

Beste ouders, leden, oud-leiding en sympathisanten

Die zalige tijd van het jaar is weer daar!! DE OVERGANG!

dit jaar doen we iets speciaals. Onze geliefde scouts bestaat dit jaar 20 jaar en daarbij hoort natuurlijk een dik feest! Daarom zal de fantastische leidingsploeg van 2019-2020 op zaterdag 21 september een BBQ organiseren voor iedereen die dit groot feest mee wilt vieren met ons. Het inschrijven voor de BBQ kan via onderstaande link en het betalen zal met overschijvingen gebeuren op rekeningnummer: BE46 0014 3088 9436

De heerlijke BBQ zal afgesloten worden met een geweldig feestje, voor zowel oud als jong dus doe die dansschoenen maar al aan!

Op zondag 22 september is iedereen terug welkom om om 12u van onze overgangsshow te genieten en dan komen de leden natuurlijk ook te weten welke geweldige leiders en leidsters ze dit jaar krijgen!! Hierna zal er zoals elk jaar lekker eten worden voorzien door OP Baloe en daarna zijn er natuurlijk nog de overgangsproeven voor zij die naar een nieuwe tak gaan. Als je overgaat neem je best kleren mee die vuil mogen worden en propere kleren voor achteraf!!

PRAKTISCH!!
-ZATERDAG 21 SEPTEMBER
vanaf 16U welkom op de scouts
inschrijven BBQ via de link en overschrijven op rekeningnummer: BE46 0014 3088 9436 + vermelding van naam
aansluitend: dik feesje voor oud en jong

- ZONDAG 22 SEPTEMBER
11U30: welkom op de lokalen
12U: begint het showke
13U: OPBaloe voorziet hamburgers (OOK VEGGIE) aan €3,5 en er zullen ook pannenkoeken aanwezig zijn
!!!! voor de hamburgerbestellingen graag een mailtje naar opbaloe@gmail.com met aantal en naam VOOR 18 SEPTEMBER
BETALING: TER PLAATSE IN CASH
14U: overgangsproeven, aan zij die moeten overgaan of nieuw zijn nemen best extra kleren en een handdoek mee, want jullie zullen niet proper blijven!
15U: gratis dessertenbuffet, voel u vrij om iets mee te nemen

Hopelijk tot dan!

De leiding