OP Baloe Quiz

Beste leden, oud-leden, ouders en sympathisanten,

Na het succes van de vorige edities organiseren we op zaterdagavond 28 maart 2020 onze  8ste OPBALOE quiz, opnieuw in de polyvalente zaal van het Xaveriuscollege.

 

Dit wordt zonder twijfel opnieuw een gezellige avond, want de OPBaloe-quiz is vooral bedoeld voor gelegenheidsquizzers. Het team dat gezond verstand, voldoende kalmte, wat algemene kennis én teamoverleg kan combineren, wint (wellicht).

Praktische info:

Wanneer? Zaterdag 28 maart 2020, Polyvalente Zaal van het Xaveriuscollege, ingang “Groene Poort” (J. Posenaerstraat 39). De quiz begint om 19u30 stipt, en de deuren gaan open op 19u.

Prijs? 5 € per persoon. Na de inschrijving krijg je het bankrekeningnummer voor de betaling.

Hoe inschrijven? Simpel: stel een ploeg van 3 tot 6 deelnemers samen, kies een ludieke naam, en mail die info naar opbaloe@gmail.com. Inschrijven kan tot… de quiz volzet is.

Organisatie? Het OPBaloe team van Scouts Xaverius St.-Rita, o.l.v. quizmaster Wim Demey,  zal instaan voor de organisatie van de quiz en de bar/snackbar.

Alleen inschrijven? Wil je graag meedoen, maar kan je zelf geen volledig quizteam samenstellen? Geen erg: mail opbaloe@gmail.com en meld ons dat je wil inschrijven met 1 of 2 personen. OPBaloe stelt dan een ploeg samen met quizzers die ook alleen inschrijven.

Prijzen? Zoals de vorige jaren is er een mooie prijzenmand voor de top-3 en een troostprijs voor de rode lantaarn. En we verloten ook één leuke prijzenmand onder alle aanwezigen.

Tot op zaterdag 28 maart 2020 !

het OPBaloe-team

vzw OPBaloe - Oudervereniging van Scouts Xaverius-St-Rita, 2140 Borgerhout. https://www.xaveriusstrita.be