Croqueslag

Beste ouders, leden en sympathisanten

Naar aloude traditie organiseren onze jonggivers de welbefaamde croqueslag en jeneveravond. Deze zal dit jaar plaatsvinden in het weekend van 27 en 28 april. Hier kan u genieten van overheerlijke croques, de beste service en van verscheidene lekkere dranken.

Zoals steeds zal dit geweldige evenement plaatsvinden aan onze mooie scoutslokalen op de Collegelaan 36 te Borgerhout. Daar zullen enkele goed opgedekte tafels en opgezette tenten jullie opwachten. Zowel zaterdag als zondagmiddag kan u komen genieten van onze kookkunsten beginnend vanaf 12 uur ’s middags en eindigend om 15 uur. Zaterdagavond kan dit van 17 uur tot 20 uur.

Na al dat lekkers te hebben verorberd, schakelen we vliegensvlug over tot de enige echte jeneveravond. De zetels worden dan buitengezet, ontsteken we een kampvuur en bieden we een ruim assortiment van verschillende jenevers en andere dranken aan.     

Om onze aankopen zo goed mogelijk in te kunnen schatten verzoeken we om via onderstaande link te bestellen voor zaterdag 20 april. Zo kunnen wij inschatten hoeveel wij moeten inkopen. Als wij deze gegevens hebben doorgekregen preparen wij enveloppes op naam, die u mits cashbetaling aan het onthaal kan komen ophalen. Nadien kan u genieten van alle aspecten van deze geniale avond.

Inschrijven kan via deze link

De jonggivers danken u alvast voor alle steun. Met de opbrengst van deze geldslag wordt hun tentenkamp in de zomer zeker en vast de moeite waard!

Ne stevige linker,
De jonggivers

PS: Indien u een vraag heeft of meer info wenst te verkrijgen, stuur gerust een mailtje naar jonggivers@xaveriusstrita.be